Valtech Utrecht

Project:

Valtech Amsterdam

Opdrachtgever:

DZAP | Cushmanwakefield

Ontwerp:

DZAP | Cushmanwakefield

Locatie:

Amsterdam

Oppervlakte:

950 m2

Bouw. Interieur. Systemen. Alles waar BIS voor staat, komt terug in het interieur van Valtech Amsterdam. Opdrachtgever en architect DZAP maakte optimaal gebruik van de ruimte, wij richtten hem precies zo in. Geheel in lijn met innovatieve dienstverlening van Valtech, gebruikten wij moderne, strakke en slimme materialen. Veel staal in combinatie met lichte kleuren. Industrieel én een 100% welkom gevoel. Dat is wat een BIS interieur met je doet.

Misschien wel het meeste opvallend: het atrium. Lichter dan licht dankzij het geometrische dak van staal en glas. In combinatie met het warme hout en zachte stoffen een ruimte die goed voelt. Nog meer eyecatchers: de meterslange zitbank in de lunchruimte, de enorme lockerwand, het lijnenspel van de stalen frames van de offices en het houtwerk van de kleine, intieme werkplekken. Van lege ruimte tot compleet interieur: ook in dit project was BIS de totaaloplossing en one-stop-shop.

DELEN