Bouwkundig werk

BIS staat voor alles wat bouwkundig te doen en nodig is. En dat onder één dak: met BIS heb je één partij voor je totale project. Van sloop tot oplevering, van lege ruimte tot compleet interieur.

Eén partij, één aanspreekpunt

Eén partij voor alle bouwwerkzaamheden. Precies wat je zoekt als projectmanagement bureau, architect of vastgoedbeheerder. BIS realiseert de volledige afbouw en inrichting. Sloop en inkoop, tekenwerk en engineering, standaard én maatwerk meubilair.

Eén partij voor alles betekent ook een compleet team voor alles. Engineers, bouwtekenaars, meubelmakers, buitendienst, back-office; vakmensen en specialisten die elke bouwvraag begrijpen en waarmaken. BIS is jouw totaaloplossing en one-stop-shop.

De (bouw)basis voor elk interieur project

Systeemwanden en -plafonds, metal stud wanden, plafond- en vloerafwerking. Slopen, strippen en afvoeren van bestaande materialen. Brandwerende scheidingswanden en compartimenten. BIS legt en bouwt de complete basis voor elk interieur project.

Met een eigen productiehal, houtafdeling, metaalafdeling, (systeem)wandproductie en meubelmakerij is levering geen uitdaging maar een garantie. En omdat we zelf de materialen inkopen, hebben we grip op tijd, kwaliteit én duurzaamheid.

Binnen budget, binnen de gestelde tijd

Afspraak is afspraak. Daar mag je ons aan houden, omdat wij onszelf eraan houden. Juist in bouw- en interieur projecten draait het om snel oppakken en snel schakelen. Zo werken wij van offerte en briefing tot uitvoering en oplevering.

We kunnen snel en effectief werken omdat we alles in huis hebben. Ook qua middelen: in onze eigen productiehal (1.100 m2) combineren we ambachtelijk vakmanschap met nieuwe technologie. De beitel en hamer gaan hand in hand met computergestuurde machines.

Bouwkundig team nodig?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Maatwerk begint bij contact met BIS.
Bel of mail, ons team staat voor je klaar.

Start een project