Systeemwanden& -plafonds

Wanden en plafonds vormen een ruimte. BIS maakt en plaatst ze. Van metal stud tot
scheidingswanden tot brandwerende oplossingen. Alles solide, functioneel én mooi.

Systeemwanden & -plafonds voor elke ruimte

Een sterk interieur vraagt om een stevige basis. Dat zit hem in de wanden en plafonds. BIS ontwikkelt, produceert, levert en plaatst de systeemwanden en plafonds die je wenst of ontwerpt. Voor kantoren en kantines, winkels en hotels, woningen en elke andere ruimte.

Metal stud of akoestische wand, dichte wand of glazen wand, gipswand of wand van gerecycled materiaal: samen vinden we de mooiste maatwerkoplossing voor jouw interieur. In plafonds is minstens zoveel mogelijk. Systeemplafonds (o.a. inleg, doorzak, bandraster), akoestische sluitplafonds, metalen of houten plafonds; elk type plafond is leverbaar in vele uitvoeringen, materialen en kleuren.

Totaaloplossingen door eigen productie

Zo min mogelijk partijen op één project, dát is het voordeel van werken met BIS. Wij bieden de totaaloplossing in interieurbouw. Systeemwanden en -plafonds leveren wij van ontwerptekening tot oplevering. Inkoop en productie bij ons, montage en afwerking op locatie. Alles geregeld en gemaakt door onze BIS-specialisten.

Goed om te weten: wij produceren wanden en plafonds in onze eigen productiefaciliteit. Dat betekent vakmanschap, maatwerk en de zekerheid dat wij binnen budget én binnen de gestelde tijd leveren.

Brandwerende systeemwanden: veiligheid voorop

Veiligheid voorop, dat geldt zéker ook in interieurs. Daarom kun je bij ons terecht voor betrouwbare, innovatieve brandwerende systeemwanden. Met meer dan 50 varianten vinden we altijd een passende én stijlvolle oplossing.

Elke type brandwerend systeem is door en door getest; bevestigd met rapporten en certificeringen. De wanden doen dan ook hun werk: onze esthetisch fraai vormgegeven scheidingswanden vertragen branden met 30, 60 tot wel 90 minuten. Een veilig idee voor iedereen die gebruikmaakt van jouw interieur.

Maatwerk voor wanden en plafonds nodig?

Laten we samenwerken! Wij maken  en plaatsen zelf, van metal stud en scheidingswanden tot brandwerende oplossingen. Bel of mail ons! Het team van BIS staat voor je klaar.

Start een project