Interieurbouw& -afwerking

Van eerste ontwerp naar volledig afgewerkt interieur. Elke stap daartussen zet je samen met BIS. Van kleine kast en groots podium tot unieke trap en receptiebalie. Van akoestische wandafwerking tot compleet maatwerk interieur.

Maatwerk: eenvoudig tot complex

Bij BIS is niets standaard; wij zien elke vraag als uniek maatwerk. Of het nu gaat om een kast of kastenwand, een receptiebalie of groots podium, een zitje voor twee of een kantine voor honderd. We maken het, precies zoals jij het ontwerpt en voor ogen hebt.

Maatwerk maak je samen, dat is onze visie en werkwijze. Daar is ons team op ingespeeld en ingesteld. Onze engineers en tekenaars vertalen elk ontwerp naar een realisatieplan, oftewel: onze werktekeningen voor de uitvoering. 100% maatwerk, altijd.

Mensen & materialen: alles in huis

Interieurbouw is vakwerk, tot op de millimeter en in de details. Daarom maken we alles in eigen huis – één aanspreekpunt voor jouw complete project. Meubilair, scheidingswanden, trappen, kasten: we maken het in onze productiehal en monteren in jouw ruimte.

Daarbij hebben we scherp oog voor kosten en budgetten. We kijken altijd en continu hoe we iets op een slimme, betaalbare manier kunnen produceren en plaatsen. Daar zit onze kracht: de beste balans tussen betaalbaarheid en kwaliteit. Daar wordt immers iedereen blij van.

Meedenken & samenwerken

Je kunt bouwen op de specialisten van BIS. Projectleiders, engineers, bouwtekenaars, meubelmakers, monteurs; ons team staat voor je klaar. We denken mee over uitvoerbaarheid en haalbaarheid, materialen en mogelijkheden, slimme en betaalbare oplossingen. Over alles.

Uiteraard zijn wij uitvoerders, je kunt je project gerust aan ons overlaten. Maar uitvoeren is voor ons ook begeleiden en adviseren. Want terwijl wij maken en bouwen, zien we waar het beter, slimmer en mooier kan. Zoals je mag verwachten van jouw partner in interieurbouw.

Interieurbouwer nodig?

Laten we samenwerken!
BIS regelt, doet en maakt en natuurlijk leveren wij 100% maatwerk!
Bel of mail ons: het team staat voor je klaar.

Start een project