BIS: alles onder één dak

BIS maakt van elke ruimte een plek waar iedereen thuis is. Daarvoor hebben wij alles in huis. Dát wat je als projectbureau, architect of woningeigenaar nodig hebt om ideeën en ontwerpen waar te maken. Bouw. Interieur. Systemen. Alles onder één dak voor onder elk dak.

Bekijk onze projecten

Wij zijn BIS

Eén partij voor alle interieur oplossingen

Bouw. Interieur. Systemen. Zeg maar BIS. Kort en krachtig. Wij houden namelijk van aanpakken en doorpakken. Dat werkt immers het best wanneer je gaat bouwen, renoveren en inrichten. Precies wat BIS Inrichters doet. En ook nog eens binnen budget en binnen het gestelde tijdspad – dat staat voorop.

Met meer dan 15 jaar ervaring bieden wij bouwkracht die werkt en interieur oplossingen die raken – durven we best te zeggen. Dat zeggen ook onze klanten, die bovendien terugkomen voor meer. Net als de mensen die onze interieurs beleven.

Heb je eenmaal een BIS interieur beleeft, dan wil je ernaar terug, elke dag. Dat is typisch BIS. Een ruimte moet wat met je doen, vinden wij. Een kantoor, hotel of woning moet er goed uitzien én goed voelen. Dat begint bij beter bouwen: gedegen bouwkennis, doortimmerde interieurbouw en solide systeemwanden.

Bij ons vind je alles onder één dak: wij leveren systeemwanden en -plafonds, metal stud wanden, plafond- en vloerafwerking, maatwerk interieur en los meubilair. Maar ook gedegen adviezen, scherpe inkoop én een snelle uitvoering! Eén partij voor alles; ons pluspunt, jouw voordeel!

Wat wij doen

Van ruimte naar interieur. BIS regelt, doet en maakt.

Van een ruimte maken wij een interieur. Daarvoor doen we wat nodig is: bouwkundig werk, interieurbouw en -afwerking, plaatsen van systeemwanden en -plafonds. We produceren, monteren en realiseren. Van nieuwe inrichting tot renovatie, van standaardoplossing tot maatwerk concept. Van onze productiehal (1.100 m2!) naar jouw BIS interieur.

Daarbij werken we in opdracht van – en samen met – projectmanagementbureaus, architecten, aannemers, vastgoedbeheerders en eindgebruikers. Uitvoeren, organiseren, adviseren én opvallend goed werk, daarvoor haal je ons in huis. Of kantoor. Of elk ander gebouw waar een ruimte een uniek BIS-interieur mag worden.

Onze diensten

Hoe wij werken

Vakwerk tot in de details. Zó maken we kwaliteit.

Je kunt zeggen: BIS voert uit. En dat klopt, want van jouw ontwerp maken wij een compleet interieur – uniek en op maat. Ons werk begint bij de tekening van de architect. Met een team van engineers en tekenaars vertalen we die ideeën naar een uitgewerkt realisatieplan. Tot in de kleinste details, want zó maken wij kwaliteit.

Engineers, bouwtekenaars, meubelmakers, buitendienst, back-office; naast alles hebben we vooral ook iedereen in huis. Echte professionals die weten wat hard werken is. En wat je met ambachtelijk vakwerk maakt: interieurs waar je wilt werken, wonen en zijn, elke dag opnieuw. Dat is de kracht van een BIS interieur.

Meer weten? Contact ons team!

Laten we samenwerken

Samenwerken met BIS? Ja graag!
Een interieur op maat begint bij contact met BIS.
Bel of mail, ons team staat voor je klaar!

Start een project