Universal Music

Project:

Universal Music

Opdrachtgever:

Sure Projectmakers

Ontwerp:

Casper Schwarz

Fotografie:

Peter Baas

Locatie:

Hilversum

Oppervlakte:

2.475 m2

Hout, glas, staal, leer; de materialen en bouw- en afwerkingstechnieken zijn hier net zo divers als de artiesten die Universal Music vertegenwoordigt. In samenwerking met opdrachtgever Sure Projectmakers en architect Casper Schwarz bouwden wij een interieur dat aansluit op de behoeften van medewerkers en op de creatieve sfeer van de muziekindustrie.

Het interieur is een combinatie van open en gesloten ruimtes. Grote open ruimtes met onder meer een podium, dj-booth en plekken waar medewerkers kunnen werken, eten en ontmoeten. De kleinere ruimtes zijn afgeschermd, rustig en bieden privacy – voor bijvoorbeeld het ondertekenen van een platencontract. Een mix van inspirerende creativiteit en een zakelijke werkomgeving.

 

In het midden van het pand bouwden we architectonische transparante boxen met daarin o.a. een geluidsruimte en muziekbibliotheek. Aan de gevelzijden van het gebouw bevinden zich werkruimten waar stalen frames voor een zakelijke, stoere office-sfeer zorgen. De visgraat vloerbedekking staan in mooi contrast met de ruige materialen van het interieur. Een interieur waar iedereen thuis is én graag terugkomt. Oftewel, een typische BIS-ruimte.

DELEN